loading

Despre noi

Echipa Piscine Design este formată dintr-o echipă de profesioniști competenți, calificați și experimentați pentru a-ți oferi cea mai înaltă calitate în întreaga varietate de servicii pe care ți le oferim. Avem un spirit dinamic și ne orientăm întotdeauna către standarde premium în fiecare proiect. În plus, pasiunea noastră ne definește munca și ne motivează mereu să executăm cele mai atractive și ingenioase proiecte pentru fiecare client, folosind de fiecare dată o rețetă unică și eficiență maximă.

Misiune

Avem încredere în ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă întotdeauna în entuziasmul fiecărui client la predarea lucrării finalizate. Scopul nostru, așadar, este să ne asigurăm că fiecare client al nostru este complet satisfăcut de rezultatul final. Misiunea noastră este ca lucrările pe care le efectuăm să fie mulțumitoare atât pe moment cât și odată cu trecerea anilor, adevăratul test fiind cel al timpului, și singurul care dovedește înalta calitate a materialelor folosite și ingeniozității realizării unei lucrări durabile.

Viziune

Ne dorim să oferim o nouă dimensiune și o atmosferă unică prin fiecare piscină, saună sau proiect pe care le realizăm. Ne inspiră și ne pasionează domeniul în care activăm și considerăm că fiecare piscină, spa sau loc de relaxare, în cadrul unui complex sau în propria curte, ar trebui să arate bine și să funcționeze impecabil, conform așteptărilor și investiției. Prin serviciile oferite, această viziune devine realitate, fiecare proiect fiind dus la bun sfârșit cu succes și cu bucuria clientului de a avea piscina la care a visat.

Experiență și portofoliu

Avem o experiență de peste 10 ani în placarea de piscine cu mosaic, în efectuarea de chit și hidroizolații pentru piscine, precum și în realizarea a multiple și diverse alte lucrări specifice piscinelor. De-a lungul timpului, am avut plăcerea de a executa peste 100 de piscine particulare, am depășit numărul de 20 de piscine publice și am reparat cu iscusință peste 50 de locații spa și peste 50 de piscine defecte care funcționează, acum, în perfectă formă. Așa cum o spun și clienții noștri, cu noi, calitatea nu este o opțiune, ci un rezultat implicit al dedicării constante și al experienței dobândite. Cu noi, poți avea încredere că proiectul tău este în siguranță și va fi finalizat la cele mai înalte standarde.

Haide să colaborăm pentru o piscină de vis!

Folosește pagina de Contact pentru a lua legătura cu noi și a începe să lucrăm împreună pentru a-ți realiza spa-ul și piscina perfecte pentru nevoile tale!